Kedves Vendégeink!

Örömmel jelentjük be, hogy éttermünk hétfőn azaz 2020.06.01-én újranyit.
Munkatársainkkal minden óvintézkedést megteszünk Vendégeink biztonsága és egészsége érdekében. Nyitvatartás minden nap 12:00 és 21:00 között. Ételeinket igény szerint elvitelre is kérhetik az étteremben helyben történő átvétellel.

Várunk Mindenkit szeretettel! Figyeljétek az oldalunkat, hamarosan újdonságokkal is jelentkezünk!

A Nebuta csapata

Az ikigai a japánoknál az a szemléletmód, ami szerint élik az életüket. Nehéz ezt szó szerint lefordítani, legegyszerűbben úgy lehet, hogy az ok, amiért felkelünk reggelente. Könnyű meghatározni a mi ikigiaink. Azért kelünk fel minden reggel, hogy a legtökéletesebb ételeket tehessük elétek az asztalra, a nagy gonddal összeválogatott, kiváló minőségű alapanyagokból, amit a Kobutában tökéletesítettünk 2019-ben.

Az ikigai célja, hogy megtaláljuk azt miben vagyunk jók, mi okoz nekünk örömet, mi az, ami hozzátesz valamit a nagyobb közösségünkhöz. Japán északi részén sokan vannak, akik ikigaija egy-egy nebuta elkészítése. Aprólékos munkával akár egy évig is készül ez a színes lebegő lámpás, melyet augusztus elején lévő Nebuta fesztiválon mutatnak meg a közönségnek. Ezek a fa vagy fém vázas építmények, papírborítást kapnak, amire történelmi, általában harcos jeleneteket festenek.

Nem csak az ételek terén törekszünk a tökéletességre, hanem működésünkben is. Így Magyarországon elsőként használjuk a semi a la carte modellt a Nebutában. Ez annyit tesz, hogy a rendelés felvétele és a fizetés a pultnál történik érkezés után, majd kollégáink a megadott sorszámú asztalhoz szervírozzák az ételeket. Így gyorsan, mégis kényelmesen juthatsz minőségi ebédhez vagy vacsorához nálunk!

Gyere el próbáld ki, milyen az általunk aprólékos munkával finomított ramen, katsu vagy gyoza!